Hotel Park je hotel visokog kvaliteta, kategorije 4*.Sagrađen je po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima. Elegantan enterijer spaja moderno sa šarmom Srema. Očekuje vas prijatan ambijent, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje.Hotel ima 65 soba i 8 junior apartmana, dva restorana, dve moderne konferencijske sale, jednu salu za sastanke i novootvoreni wellness-spa centar, oazu opuštanja u ovom modernom hotelu. Hotel Park ima sopstveni parking koji je za goste hotela besplatan.

HP_bgd_01

Zahvaljujući visokom kvalitetu, izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju i pristupačnim cenama hotel Park je postao omiljena destinacija i za poslovne i za privatne posete. Hotel Park je idealan za seminare, konferencije i tim bildinge (team building) i prvi izbor za poslovne ljude koji dolaze u Srem. Od nedavno postao je i vrlo popularna destinacija za prijatne vikende za sve one koji žele da uživaju u udobnosti hotela i prirodnim lepotama i atrakcijama okruženja. Velike mogućnosti za sport i rekreaciju čine hotel Park idealnim za pripreme sportskih ekipa.  Hotel Park je često odlična alternativa za mnogo skuplje hotele u Beogradu.

 

Hotel Park je otvoren u martu 2012.godine. Hotel je svečano otvorila ambasador SAD Mary Warlick u prisustvu nekoliko stotina uglednih zvanica.