Specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik smeštena je na idealnoj poziciji, između Beograda i Novog Sada, a u samom središtu Fruške gore – jednom od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope.

Sagrađena na izvorištu lekovite termalne vode, specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik, nudi Vam, pre svega, mogućnost oporavka uz vrhunski medicinski tim stručnjaka koji raspolažu najsavremenijom opremom i načinima rada.

Pored čistog vazduha, čuvene termalne vode i najvećeg broja sunčanih sati u Vojvodini, koje Vam pruža banja Vrdnik, Termal Vam nudi 254 ležaja tokom cele godine. Sa raznolikom ponudom jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih i lux soba, pruža potpuni komfor i uživanje u prijatnom ambijentu.

Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji, Termal je već četiri decenije domaćin nebrojenim gostima iz zemlje i inostranstva. Uverite se i sami zašto se gosti vraćaju sa rečima – „Kod Vas je banja!“.