U ovogodišnjoj manifestaciji “Magični trg” u Sremskoj Mitrovici učestvovaće čak 32 izlagača, kako je rečeno iz sremskomitrovačke Turističke organizacije.

magicni-trg

Naime, svi prijavljeni izlagači će i učestvovati i dobiti priliku da izlože i prodaju svoje proizvode, jer je Turistička organizacija Sremska Mitrovica ove godinepokušala svim zainteresovanim izlagačima da izađe u susret, pa će tako neki deliti svoje tezge međusobno, a postojaće i raspored dana za izlaganje.

-Ove, baš kao i prethodne godine na Magičnom trgu čeka nas raznovrsna ponuda, pa će tako svi posetioci moći da kupe razne ukrasne predmete, nakit, tople alkoholne i bezalkoholne napitke, domaće kolače, pletene odevne predmete, igračke i još niz drugih predmeta i poslastica, rekla je Bojana Živković- Santrač iz Turističke organizacije, piše Ozon radio. Ona je istakla da je najveći broj izlagača iz Sremske Mitrovice i okolnih mesta, ali da ih ima iz drugih gradova, kao što je na primer Kikinda.

Manifestacija Magični trg počinje 24. decembra postavljanjem montažnih kućica sa tržnicom, a celodnevni zabavni program realizovaće se 26. 27. decembra. Magični trg zatvoriće se 31. decembra.