Marketing

 

 CENOVNIK

6 MESECI

12 MESECI

HOTELI

90 €

150 €

HOSTELI

60 €

100 €

APARTMANI

60 €

100 €

RESTORANI

60 €

100 €

 

Picture4Turizam.sremskevesti.rs nudi Vam mogućnost da se Vaš turistički objekat nađe u našoj ponudi, uz adekvatan opis, kategorizaciju, fotografije i kontakt, što će doprineti prisutnosti Vašeg objekta na internetu, a to je osnovni uslov za dobro poslovanje u eri moderne tehnologije.

Na ovaj način pruža Vam se šansa da Vaš objekat dnevno vidi više hiljada potencijalnih klijenata, što višestruko povećava šanse za samo ostvarivanje saradnje.

Turizam.sremskevesti.rs  je jedinstven internet sajt koji na jednom mestu obuhvata turističku ponudu čitavog Srema. Ovako organizovana stranica nudi turistima široku ponudu sremskih  opština, kulturnih spomenika, ustanova, izletišta, salaša, jezera, lovišta i drugih turističkih vresnosti koje Srem predstavljaju u najlepšem svetlu.

Ipak, ono što je najbitnije za same turiste, ali i za Vas jesu smeštajni kapaciteti, počevši od hotela, do restorana i drugih ugostiteljskih objekata. Turizam.sremskevesti.rs  objedinjuje ponude smeštaja iz svih opština Srema na jednom mestu, što će potencijalnim posetiocima olakšati potragu, sugerisati ono za čime tragaju, te omogućiti samim vlasnicima turističkih objekata bolje poslovanje i veću dostupnost.

Nudimo Vam jedinstvenu priliku da, po veoma povoljnoj ceni, vaš turistički objekat bude uvršten u našu ponudu i tako poboljša svoje poslovanje i renome u svetu turizma.

KO SMO MI?Picture1

Internet dnevne novine  sremskevesti.rs ponele su titulu najčitanijeg internet portala u Sremu u veoma kratkom vremenskom periodu. Ovaj kompliment opravdavamo sa zadovoljstvom, o čemu govori i više od 40.000 svakodnevnih poseta našoj stranici sa teritorije čitavog Srema.

Iz ovih dostignuća rodila se ideja o kreiranju internet stranice turizam.sremskevesti.rs, jer smatramo da će uz vernost naših starih čitalaca, svakodnevno prodobijanje novih i odličan marketing tim njegovo postojanje biti i više nego efikasno.

MARKETING PDF DOWNLOAD

Kontakt:

Telefon: 064/500-2653

e-mail: [email protected]